Καλώς ήλθατε στο site της ΕΠΙΠΛΟΠΟΙΙΑΣ ΔΟΥΛΓΕΡΗ

Η ΕΠΙΠΛΟΠΟΙΙΑ ΔΟΥΛΓΕΡΗ είναι μια οικογενειακή επιχείρηση τρίτης γενιάς. Από το 1963, δραστηριοποιείται  στο χώρο της κατασκευής και εμπορίας  ποιοτικού  επίπλου, ενώ παράλληλα εισάγει από την Ιταλία έπιπλα, κουρτίνες, υφάσματα επιπλώσεων, φωτιστικά και διακοσμητικά.

Σήμερα  η εταιρία μας, με την υποδομή, την γνώση και την  εμπειρία των πενήντα  χρόνων, είναι σε θέση να παράγει μοναδικά αποτελέσματα και να δίνει νέες και εγγυημένες λύσεις για  την ποιότητα και την λειτουργικότητα του σπιτιού σας.

Στα πέντε τμήματα τις έκθεσης μας θα βρείτε την μεγαλύτερη ποικιλία ολοκληρωμένων προτάσεων από έπιπλα μοντέρνα και κλασικά για όλο το σπίτι, προτάσεις για το παιδικό δωμάτιο και μεγάλη ποικιλία από υφάσματα, κουρτίνες, φωτιστικά, ταπετσαρίες και διακοσμητικά, σε ποιότητα και τιμές  που εκπλήσσουν. Ο χώρος μας βρίσκεται στο 8ο χλμ Κομοτηνής-Ιάσμου Ξάνθης. Διαθέτουμε συνολικά 2400 τ.μ χώρο εγκαταστάσεων απο τα οποία τα 1000τ.μ είναι ο εκθεσιακός μας χώρος και το υπόλοιπο η μονάδα παραγωγής της εταιρείας. Συνεχίζοντας μια παράδοση κατασκευής στο χώρο του επίπλου ,απο το 1963 , η εταιρεία μας έχει προχωρήσει σε μεγάλες προσθήκες εξειδικευμένου προσωπικού . Προσωπικό το οποίο είναι σωστά κατανεμημένο στα τμήματα παραγωγής κατασκευής, διανομής , ποιοτικού ελέγχου και εξαγωγών για την ομαλή λειτουργία της εταιρείας.

Με μια απλή επίσκεψη στις νέες μας εγκαταστάσεις , μπορείτε και εσείς να ανακαλύψετε  την μοναδικότητα της επιχείρησης μας και να εξοικονομήσετε  χρόνο και χρήμα, αλλά και να έχετε την  ιδανικότερη  και πιο ολοκληρωμένη πρόταση για το δικό σας σπίτι.

Όλα τα έργα μας φέρουν την  υπογραφή.

Του ιδρυτή της εταιρείας  κ. ΙΩΑΝΝΗ ΔΟΥΛΓΕΡΗ  υπ. παραγωγής.

Του διαχειριστή της εταιρείας κ. ΝΙΚΟΥ  ΔΟΥΛΓΕΡΗ  υπ. τμήματος  πωλήσεων.

Της διακοσμήτριας  κ. ΓΙΩΤΑΣ  ΔΟΥΛΓΕΡΗ υπ. σχεδίου & διακόσμησης.

Του κ. ΙΩΑΝΝΗ ΔΟΥΛΓΕΡΗ υπ.προβολής & επικοινωνίας.

DSCF0478
DSCF0641

Γιατί να μας επιλέξετε;

Εξυπηρέτηση & υποστήριξη μετά την πώληση

Η εξυπηρέτηση και υποστήριξη μετά την ολοκλήρωση μιας αγοράς, είναι βαρύνουσας σημασίας για την εταιρία Δουλγέρης, ώστε να νιώσετε την απαιτούμενη ασφάλεια.

Αποστολές εντός και εκτός Ελλάδας

Παραδόσεις πραγματοποιούνται εντός και εκτός ελληνικών συνόρων, ανεξαρτήτως αριθμό προϊόντων ή συνολικού μεγέθους αποστολής, με ασφάλεια και εξυπηρέτηση και μετά την ολοκλήρωση της αγοράς.

Εξειδικευμένες προτάσεις διακόσμησης

Εξειδικευμένη γνώση στην αρχιτεκτονική εσωτερικών χώρων και διακόσμησης, με συμβουλές που θα κάνουν τη διαφορά στον ποροσωπικό ή επαγγελματικό χώρο σας.

ΕΠΙΠΛΟΠΟΙΙΑ ΔΟΥΛΓΕΡΗ

8ο χ λ μ.  ΚΟΜΟΤΗΝΗΣ-ΙΑΣΜΟΥ
Τηλ. 25310-95211  25310-95252  fax. 25310-95567
Τ.Κ.  69200

Email: doulgeris.sa@gmail.com

facebook: Επιπλοποιία Δουλγέρη

Instagram: Epiplo_doulgeris

ΩΡΑΡΙΟ ΕΚΘΕΣΗΣ

Δευτέρα

9.00 – 14.30

 

Τρίτη

9.00 – 14.30

17.00 – 20.00

Τετάρτη

9.00 – 15.00

 

Πέμπτη

9.00 – 14.30

17.00 – 20.00

Παρασκευή

9.00 – 15.00

 

Σάββατο

9.30 – 15.00

 
Add to cart